Het is internationale puppydag!

23 maart 2023

Het is internationale puppydag! Een leukere dag kunnen wij ons bijna niet indenken! Om deze dag ook een beetje te vieren, hebben we een leuke winactie!

Winactie

Doe mee met onze winactie via Facebook of Instagram! Reageer onder een post van Jolly & Pinkie over internationale puppydag met jouw leukste puppyfoto. Vernoem ook de leeftijd van je hond en maak kans op een leuk puppypakket!

Snacks voor pups

Voor pups is het belangrijk dat de snacks die je voert nog niet te hard zijn. De melktandjes mogen dan wel zeer scherp zijn, ze kunnen nog gemakkelijk afbreken! Pups zijn dol op repen gedroogd vlees, gedroogde haring of konijnenoren. Deze hebben we ook met haar, dat schuurt de maag en is goed voor de darmen! Bijkomend voordeel: het helpt ook met het reinigen van het gebit.

 

Natuurlijk hebben we nog veel meer snacks voor je pup, om te geven of mee te trainen. Bekijk hier alle puppysnacks

Natvoer

Waarschijnlijk krijgt jouw pup brok te eten als hoofdmaaltijd. Weet je dat natvoer hier goed bij kan aansluiten? Belangrijk is dan wel dat je genoeg tijd laat tussen een maaltijd met brok en een natvoer maaltijd! Dit is belangrijk, omdat brok en natvoer een ander effect hebben op het maagzuur. Met wachten voorkom je buikklachten! Gebruik bijvoorbeeld Retorn natvoer voor pups op een likmat of in een Retorn rub speeltje! Zo is jouw pup lekker bezig.

Of verwen je pup met een smoothie speciaal voor honden! Een smakelijke snack, ook in combinatie met een Rub speeltje in te vriezen. Handig als je pup gaat wisselen en last krijgt van de tandjes. Bekijk hier alle smoothies voor honden! (pssst.. we hebben ze ook voor katten!)

Speeltjes

Samen met jou spelen: dat is het belangrijkste voor de band tussen jou en je pup. Wij hebben leuke speeltjes in ons assortiment om samen met te spelen! Zoals deze wasbeer van Zippypaws! Ideaal voor een apporteerspelletje. En natuurlijk onze Retorn rub speeltjes. Deze zijn ook ideaal om in te vriezen en blijven drijven op water! Ook mag een mooi flostouw niet ontbreken.

Gerelateerde puppy producten

Wij gaan er even tussenuit!

Vanaf zaterdag 2 september om 16:00 zijn wij wegens een korte vakantie gesloten. Woensdag 6 september is de winkel om 12:00 weer geopend.

Bestellingen die op vrijdag 1 september na 12:00 geplaatst worden, zullen we op donderdag 7 september versturen!

Let's get jolly!

Wij zijn live!

Vier het met ons! Tot en met 19 maart 2023 geven wij 5% korting op snacks en 10% korting op overige producten! Ook in de winkel.

Gebruik bij het afrekenen de volgende kortingscodes:

Snacks: LIVE5

Overig: LIVE10