Speurtocht winactie!

29 juni 2023

Wij vonden het weer tijd voor een winactie! Net zoals onze geliefde dieren, zijn wij ook dol op speuren! Doe je ook mee aan de speurtocht winactie op zoek naar mooie prijzen?

Wat moet je doen?

Speuren! In Ouderkerk aan de Amstel en omstreken hebben wij voerbakken verstopt. De voerbakken zien eruit zoals op de foto’s. Vind je een voerbak? Breng deze dan terug naar de winkel en neem je prijs in ontvangst!

Waar kan ik speuren?

De voerbakken zijn verstopt in Ouderkerk aan de Amstel en omstreken. Je kan dus misschien ook wel een voerbak vinden in Amstelveen, de Ouderkerkerplas, Over-Amstel, Nes aan de Amstel of Uithoorn. Hou je omgeving goed in de gaten, want anders loop je ze voorbij!

Hoeveel voerbakken zijn er te vinden?

We hebben maar liefst 11 voerbakken verstopt! Eén van deze voerbakken, is de gouden bak. Deze geeft jou toegang tot de hoofdprijs! Hou dus vooral de omgeving in de gaten als je gaat wandelen. Via onze Facebook- en Instagrampagina houden we je op de hoogte over hoeveel voerbakken er al gevonden zijn. En met een beetje geluk, geven we je zelfs misschien een tip om je zoektocht te versnellen.

Ik heb een voerbak gevonden, maar zelf geen dieren. Wat nu?

Wat leuk dat je een voerbak gevonden hebt! Wij begrijpen dat ook mensen zonder dieren deze kunnen vinden en daarom niet zoveel aan de prijs hebben. Wij moedigen je in dat geval aan om de voerbak te geven aan een bekende die wél dieren heeft, zodat zij de prijs in ontvangst kunnen nemen. Want zeg nou zelf: geven is toch het leukste wat er is?

Mocht je geen mensen kennen met dieren, dan stellen wij het op prijs als je met ons contact op neemt, zodat wij de voerbak opnieuw kunnen verstoppen en een ander kans maakt op een prijs.

Tot slot...

Dan is het nu tijd om je wandelschoenen aan te trekken, je partner, kind, vrienden, vriendinnen of buren op te trommelen, want de speurtocht winactie is van start gegaan! Neem gerust je viervoeter mee: zij zijn natuurlijk een kei in speuren!

Gerelateerde producten

Wij gaan er even tussenuit!

Vanaf zaterdag 2 september om 16:00 zijn wij wegens een korte vakantie gesloten. Woensdag 6 september is de winkel om 12:00 weer geopend.

Bestellingen die op vrijdag 1 september na 12:00 geplaatst worden, zullen we op donderdag 7 september versturen!

Let's get jolly!

Wij zijn live!

Vier het met ons! Tot en met 19 maart 2023 geven wij 5% korting op snacks en 10% korting op overige producten! Ook in de winkel.

Gebruik bij het afrekenen de volgende kortingscodes:

Snacks: LIVE5

Overig: LIVE10