10% korting op natuurlijke honden- en kattenspeeltjes!

25 augustus 2023

Natuurlijke speeltjes voor honden en katten, bij Jolly & Pinkie zijn we er dol op! Daarom geven wij vanaf vandaag tot en met 31 augustus 2023 10% korting op alle Retorn Rub natuurlijke speeltjes.

Wat is Rub?

Maak het leven van je hond of kat interessanter en stimuleer hun natuurlijke instincten met een elastische, lichte structuur van Rub speeltjes van Retorn. Rechtstreeks van de rubberboom, zonder toegevoegde chemische behandelingen. De stevige, elastische en lichte textuur van de Rub is ideaal voor honden en katten. Deze speeltjes vervullen ook de instinctieve behoeften van honden en katten, zoals jagen en snuffelen.

 

Hoe kan je de Rub gebruiken?

De Rub kan je op veel manieren gebruiken. Zo is het naast natuurlijk speelgoed, ook een ideale slowfeeder, hersenspel en kan het een bijdrage leveren aan de tandgezondheid. 

Slowfeeder

Om de Rub te gebruiken als slowfeeder, vul je deze met het natvoer van je dier. Je hond of kat zal dan meer moeite moeten doen om zijn ‘prooi’ op te eten. Daardoor schrokken ze minder en zijn ze na de maaltijd meer voldaan.

Hersenspel

Je kan ook de Rub inzetten als hersenspel. Middel van de zintuigen en nadenken moet je dier de gezonde snack uit de Rub zien te krijgen. Een leuke bezigheid, maar ook vermoeiend: 20 minuten snuffelen, staat voor de hond ongeveer gelijk aan 1 uur wandelen. Ideaal voor in de Rub zijn de Retorn gedroogde, natuurlijke snacks. Die hebben we ook vegetarisch!

Tandenborstel

Daarnaast werkt de Rub tijdens het kauwen en spelen ook als een soort tandenborstel. Dit komt door het elastische, natuurlijke hars waar de Rub van gemaakt is. Doordat het vrij is van chemische behandelingen, blijft het veilig voor je dier.

 

Zomerse tips

Doordat alle Rubs gemaakt zijn van natuurlijk hars, blijft het ook drijven in het water! Ideaal voor een heerlijke plons. Houd je dier niet zo van zwemmen? Vul dan de rub met ijs geschikt voor dieren of natvoer en stop het even in de vriezer: een heerlijke verkoelende snack!

Gerelateerde producten

Wij gaan er even tussenuit!

Vanaf zaterdag 2 september om 16:00 zijn wij wegens een korte vakantie gesloten. Woensdag 6 september is de winkel om 12:00 weer geopend.

Bestellingen die op vrijdag 1 september na 12:00 geplaatst worden, zullen we op donderdag 7 september versturen!

Let's get jolly!

Wij zijn live!

Vier het met ons! Tot en met 19 maart 2023 geven wij 5% korting op snacks en 10% korting op overige producten! Ook in de winkel.

Gebruik bij het afrekenen de volgende kortingscodes:

Snacks: LIVE5

Overig: LIVE10