20% korting tijdens Animal Event 2024

20% korting tijdens Animal Event

3 mei 2024

Vanaf vandaag staan wij 3 dagen lang op Animal Event in samenwerking met Advance Veterinary Diets!

Kom voor een leuke beursaanbieding vooral even langs stand 163. Natuurlijk denken we ook aan onze klanten die het niet redden om naar Animal Event te komen. Daarom geven wij op 3, 4 en 5 mei 20% korting op ons online assortiment*. Voer de code ANIMALEVENT24 in bij het afrekenen.

Door onze aanwezigheid op Animal Event is zowel de winkel als het DPD Pick-up Point gesloten. Ook zijn wij telefonisch slechter bereikbaar dan dat je van ons gewend bent. Heb je vragen over onze producten of je order? Mail dan naar info@jollyandpinkie.nl. We proberen je mail zo snel mogelijk te beantwoorden. Vragen over je DPD-pakketje kunnen we helaas niet beantwoorden. Dinsdag 7 mei zijn wij vanaf 10:00 uur weer open. Dan versturen wij ook je bestellingen weer!

*Bekijk onze actievoorwaarden

Actievoorwaarden

  • De code ANIMALEVENT24 is geldig op 3, 4 en 5 mei 2024 in de webshop.
  • Voer de kortingscode in bij het afrekenen om gebruik te maken van de korting.
  • De korting geldt niet op de volgende producten of categorieën: SALE-producten, Krachtig Kruid en producten uit de apotheek.
  • De kortingscode is maximaal 1 keer per klant te gebruiken.

Gerelateerde producten

Wij staan op Animal Event!

In samenwerking met Advance Veterinary Diets staan wij 3, 4 en 5 mei op Animal Event te Hilvarenbeek.

De winkel is gesloten vanaf donderdag 2 mei om 16:00 uur. Dinsdag 7 mei zijn wij weer open om 10:00 uur!

Bestellingen die in de webshop worden geplaatst op donderdag 2 mei na 13:00 uur, zullen op dinsdag 7 mei verstuurd worden.

Een voeding ontwikkeld door veterinaire experts en voedingsdeskundigen, wetenschappelijk bewezen en biedt specifieke voeding , ongeacht hun gezondheid. Naast het reguliere assortiment beschikt Advance ook over een veterinaire lijn. Dit assortiment is uitermate wetenschappelijk ontwikkeld om specifieke behoeften te vervullen.
Wij gaan op cursus!

Woensdag 21 februari 2024 en vrijdag 23 februari 2024
leren wij bij over alle lieve huisdieren.
De winkel is daarom die dagen gesloten.

Bestellingen welke op woensdag gedaan worden in de webshop, zullen de dag erna verzonden worden. Bestellingen gedaan op vrijdag zullen de dinsdag erop verstuurd worden.

Zaterdag 24 februari zijn wij om 16.00 uur gesloten.

Let's get jolly!

Wij zijn live!

Vier het met ons! Tot en met 19 maart 2023 geven wij 5% korting op snacks en 10% korting op overige producten! Ook in de winkel.

Gebruik bij het afrekenen de volgende kortingscodes:

Snacks: LIVE5

Overig: LIVE10