Retorn

Het kleinschalige Spaanse bedrijf Retorn richt zich op een natuurlijke manier van voeden, spelen en het stimuleren van hond en kat. Verrijk het leven van je dier door hen meer natuurlijk maaltijden en speelgoed aan te bieden, met verschillende structuren en smaken.

Een ware natuurlijke en unieke beleving voor uw dier!

Retorn – Back to Nature

Gevarieerde voeding

Natuurlijke ingrediënten

Kwaliteit staat bij Retorn hoog in het vaandel. Daarom richten zij hun aandacht op elk detail. Alle producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten en zijn 100% uitgebalanceerd. Dat houdt in dat het alle proteïne en voedingswaarden bevat die uw dier nodig heeft. Altijd goed gevoede dieren, welke smaak u ook kiest!

Proteïne als hoofdingrediënt

Voeding komt in de smaken: zalm, lam, kip, tonijn en kalkoen. Het hoofdingrediënt van elke maaltijd is dierlijke proteïne.

Graanvrij

Geen gerst, tarwe, maïs of soja in de producten van Retorn. De enige uitzondering is rijst: in sommige recepten is rijst gebruikt, wat makkelijk verteerbaar is voor uw dier.

GMO-vrij

Retorn’s filosofie is: “Terug naar de herkomst van producten”, zodat er de hoogste kwaliteit geboden kan worden. Dus geen genetisch gemodificeerde producten in het voedsel.

 

 

Natuurlijke supplementen

Geen toegevoegde conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen. Smaak komt van natuurlijke supplementen zoals rozemarijn en thee extract. Ook is er Omega 3 en gezonde koolhydraten toegevoegd, zoals erwten of zoete aardappelen. Dit houdt de bloedsuikerspiegel van uw dier op peil, voorkomt diabetes en helpt bij het behouden van een gezond gewicht.

Pre- en probiotica

Prebiotica (FOS en MOS) en probiotica (lactobacillus casei en acidophilus) zijn toegevoegd voor een gezonde stoelgang en algemene gezondheid.

Natuurlijke snacks

Natuurlijk instinct

Het natuurlijk instinct kunnen volgen is noodzakelijk voor optimaal geluk voor onze harige vrienden. Met 100% natuurlijke snacks in verschillende smaken krijgt uw dier de kans om zich uit te leven met heerlijke snacks.

Gezondheidsvoordelen

Niet alleen kan uw dier zijn of haar instinct volgen, snacks hebben ook gezondheidsvoordelen. Sommige snacks helpen met het schoonhouden van het gebit of bevatten extra voedingswaarden voor uw dier.

Verrijkend speelgoed

Tegenwoordig wonen de meeste honden en katten bij ons binnen in huis. Hoe heerlijk dat ook is, het maakt het wel lastig voor hen om hun natuurlijke instinct te volgen. Dit kan ervoor zorgen dat je hond of kat gedrag vertoond wat je liever niet ziet. 

Retorn heeft 100% natuurlijk dierenspeelgoed van organisch resin, direct van de boom. Het heeft een natuurlijke kleur, bevat geen kleurstoffen en er is geen risico op vergifting. Ook blijven de speeltjes drijven in het water! De texturen en vormen van de speeltjes blijven de interesse van je dier opwekken. Sommige speeltjes zijn zelfs vulbaar met snoepjes of kunnen in de vriezer. Zo heeft jouw puppy minder pijn als de tandjes doorkomen.

Retorn producten

Meer van Retorn? Klik hier

Wij gaan er even tussenuit!

Vanaf zaterdag 2 september om 16:00 zijn wij wegens een korte vakantie gesloten. Woensdag 6 september is de winkel om 12:00 weer geopend.

Bestellingen die op vrijdag 1 september na 12:00 geplaatst worden, zullen we op donderdag 7 september versturen!

Let's get jolly!

Wij zijn live!

Vier het met ons! Tot en met 19 maart 2023 geven wij 5% korting op snacks en 10% korting op overige producten! Ook in de winkel.

Gebruik bij het afrekenen de volgende kortingscodes:

Snacks: LIVE5

Overig: LIVE10